Τμήμα - Παθήσεις Ισχίου & Γόνατος | OSTEON.gr
X

Ισχίου – Γόνατος

 

 

Το Τμήμα Επανορθωτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ισχίου – Γόνατος, έχει ως υπεύθυνο τον Δρ. Βασίλειο Ι. Σακελλαρίου κι αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλου φάσματος των οξέων (τραυματικών και μη) και χρόνιων παθήσεων του ισχίου και του γόνατος.

&

Ειδικότερα, το τμήμα έχει εξειδίκευση σε επιμέρους τομείς, όπως:

  • Αντιμετώπιση καταγμάτων ισχίου με μοντέρνες τεχνικές για άμεση κινητοποίηση και αποκατάσταση του ασθενή και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων.
  • Αρθροπλαστική ισχίου και γόνατος με εμφυτεύματα τελευταίας τεχνολογίας και χειρουργικές τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας.
  • Αναθεώρηση αρθροπλαστικών ισχίου και γόνατος με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας.

 

Το Τμήμα Επανορθωτικής και Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ισχίου – Γόνατος βρίσκεται στην αιχμή των εξελίξεων της Ορθοπαιδικής παγκοσμίως, με συνεχή ενημέρωση και ενσωμάτωση των πλέον σύγχρονων ιατρικών μεθόδων και εργαλείων.

Το Τμήμα διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιεί ότι πιο προηγμένο στην παγκόσμια αγορά εμφυτευμάτων.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) και συγκεκριμένα στην Ορθοπαιδική Κλινική υπό την Διεύθυνση του Δρ. Σακελλαρίου.

Παθήσεις & Θεραπείες

 

Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου – Γόνατος

Για να φτάσει σε σημείο κάποιος να χρειάζεται αρθροπλαστική σημαίνει οτι έχουν καταστραφεί οι αρθρικές επιφανειες. Τα οστά καλύπτονται από τον […]

Διαβάστε Περισσότερα

Ρήξη Μηνίσκου

Γενικά για τη ρήξη μηνίσκου Η ρήξη μηνίσκου είναι μια συνηθισμένη αθλητική κάκωση, η οποία χάρη στην πρόοδο της ιατρικής […]

Διαβάστε Περισσότερα

Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού

Γενικά για τη Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού Η ρήξη πρόσθιου χιαστού αποτελεί μια από τις πλέον σοβαρές και συχνές αθλητικές κακώσεις συνδέσμου […]

Διαβάστε Περισσότερα