Τμήμα & Ορθοπαιδικές Παθήσεις Άνω Άκρου | OSTEON.gr
X
Logo
burger

Άνω Άκρο

Το Τμήμα Παθήσεων Άνω Άκρου, υπεύθυνος του οποίου είναι ο Δρ. Παναγιώτης Γ. Πάντος, αναλαμβάνει την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του Άνω Άκρου, δηλαδή του Ώμου, του Αγκώνα και της Άκρας Χείρας.

 

Σε αυτές συγκαταλέγονται:

  • Οι εκφυλιστικές παθήσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται η οστεοαρθρίτιδα και η δευτεροπαθής αρθρίτιδα του συνόλου των αρθρώσεων του άνω άκρου
  • Οι συμπιεστικές νευροπάθειες, όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και το σύνδρομο πίεσης του ωλένιου νεύρου
  • Τα αυτοάνοσα και φλεγμονώδη νοσήματα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.
  • Το τραύμα και οι αθλητικές κακώσεις του Άνω Άκρου, όπως η ρήξη των τενόντων του στροφικού πετάλου, ρήξεις συνδέσμων, κατάγματα και
    εξαρθρήματα.

Στο Τμήμα καλύπτεται χειρουργικά όλο το φάσμα των παθήσεων του Άνω Άκρου με χρήση όλων των διαθέσιμων χειρουργικών τεχνικών, τόσο των παραδοσιακών όσο και των πλέον εξελιγμένων, οι οποίες ελαχιστοποιούν το χειρουργικό τραύμα και τον χρόνο μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Έχοντας εκπαιδευτεί και εργαστεί επί σειρά ετών σε κορυφαία κέντρα χειρουργικής Άνω Άκρου στη Γερμανία, ο Δρ. Πάντος έχει τη σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα τεχνογνωσία και εμπειρία να πραγματοποιεί ειδικές χειρουργικές επεμβάσεις αρθροσκοπικά, όπου αυτό ενδείκνυται με γνώμονα πάντα το βέλτιστο κλινικό αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Το Τμήμα διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιεί ό,τι πιο σύγχρονο στην παγκόσμια αγορά εμφυτευμάτων.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) και συγκεκριμένα στην Oρθοπαιδική Κλινική Άνω Άκρου, υπό την Διευθυνση του Δρ. Πάντου.

Παθήσεις