Πέιος Δημήτρης | OSTEON
X
Logo
burger

Πέιος Δημήτρης

Ο Νευροχειρουργός Πέιος Δημήτρης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Ειδικεύτηκε για έναμιση χρόνο στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και  για τεσσερα χρόνια στην Νευροχειρουργική  και για 6 μήνες στην Νευρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Γ.Παπανικολάου . Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην Λειτουργική Νευροχειρουργική στην Κλινική Στερεοταξίας και Λειτουργικής Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας, στη Γερμανία.

Είναι επιμελητής Νευροχειρουργός στην ομάδα της Osteon Orthopedic & Spine Clinic στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι). Από τον Ιανουάριο 2021 είναι υπεύθυνος του Ιατρείου Πόνου και Λειτουργικής Νευροχειρουργικής της Osteon Clinic.

Η εξείδικευση στην Λειτουργική Νευροχειρουργική αφορά στην αντιμετώπιση του πόνου, της σπαστικότητας, των κινητικών διαταραχών και των διαταραχών του αυτόνομου νευρικού συστήματος, όπως και στις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές των όγκων του νευρικού συτήματος. Είναι ο μοναδικός επίσημος εκπαιδευτής στους νευροδιεγέρτες στην Ελλάδα της εταιρείας Medtronic.