Γεώργιος Παπαδημητρίου | OSTEON
X
Logo
burger

Γεώργιος Παπαδημητρίου

Ο Γεώργιος Παπαδημητρίου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός στην ομάδα της Osteon Orthopedic & Spine Clinic στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι).

Εκπλήρωσε την ειδίκευση του στη  Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Κέρκυρας (2013-2014).
Ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματιολογία στο Γ.Ν. Χαλκίδας (2014– 2016).

Συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο Γ.Ν.Α «Κ.Α.Τ.» (2017-2021), όπου απέκτησε ειδική εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση σύνθετων καταγμάτων και χρόνιων παθήσεων και παραμορφώσεων των άνω και κάτω άκρων.

Στα πλαίσια της ειδικότητας, εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Χεριού-Άνω άκρου –Μικροχειρουργικής και στο τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Γ.Ν.Α «Κ.Α.Τ.» , ενώ εκπαιδεύτηκε στη παιδοορθοπαιδική στο Νοσοκομείο Παίδων  «Αγία Σοφία».

Το 2021 έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Master of Science, MSc) με θέμα «Άθληση και Υγεία» , μετά από διετή παρακολούθηση του προγράμματος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και παρουσίαση διατριβής με βαθμό «Άριστα».

Κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων το 2021, αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας (ΕΒΟΤ/UEMS) ως ‘Fellow of the European Board of Orthopaedics and Traumatology- (FEBOT)’  στην Λισαβόνα, Πορτογαλία.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε εγχώρια και Διεθνή συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και ερευνητικό έργο. Είναι μέλος της ελληνικής ορθοπαιδικής εταιρείας  Ε.Ε.Χ.Ο.Τ και του Αγγλικού Ιατρικού Συλλόγου (G.M.C.).